Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с ходова 4аст

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с ходова 4аст

бяга ми предницата като удара в по сериозна дупка имате ли представа от какво е втулки ли са възможно ли да е от хидравликата ?

пробвай с реглаж
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

ня не ми бяга само като удара в по голяма дупка тогава

Comment

как точно ти бяга - кат скочиш в дупка и повлича на съответната страна или како...ако са втулките при рязко потегляне се вижда как първо тръгва колелото и после и колата хвани някой да гледа там и тествайте
        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

при самия удар и колата бяга в страни

Comment

Ако е същото положението и при висока скорост и да шариш през лентите, като ученичка е от втулки!

Comment

забравих като тръгвам по рязко мисля 4е ми бяга малко в страни савсем малко а при висока скорост не ми прави нищо докато не се появи някоя дупка а на старт можеи да бяга от гумите защото
              са ми много зле поне така мисля

Comment

никои ли няма представа ????

Comment

Регулирай си сходимостта на предните гуми и тогава виж какъв ще е ефекта
                  Fiat Punto 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  sigpic

Comment

как се реголира това за първи път 4увам поясни

Comment

с майстор,съмнявам се че сам можеш да го направиш,а сходимостта е това дали е двете гуми ти теглят напред а не едната наляво другата надясно или и двете на ляво-съответно надясно

Comment

Виж ся,вземи си смени накрайниците.Викни някой да върти рязко волана в двете страни,а ти гледай как ти играят накрайниците и какъв луфт имат 2бр=26лв.
                        Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Първоначално публикувано от alfamilano
                          Виж ся,вземи си смени накрайниците.Викни някой да върти рязко волана в двете страни,а ти гледай как ти играят накрайниците и какъв луфт имат 2бр=26лв.
                          Абе той човека незнае кво е сходимост ти го направи майстор
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Отиди на "Реглаж преден мост" там ще ти направят предницата и ще ти кажат кво ти е разбито само внимавай при кой отиваш да няма после
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Е.........точно и ясно обеснение!
                              Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Working...
                              X